ОСТАННІ НОВИНИ

Стартувала реєстрація учасників велопробігу з нагоди року Шептицьких

|

У неділю, 2 серпня, зі Львова до села Прилбичі Яворівського району стартує велопробіг, присвячений відзначенню Року Андрея та Климентія Шептицьких. Для всіх бажаючих відвідати місце народження Митрополита УГКЦ організатори обіцяють цікаву інтерактивну програму. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

64

Зокрема, окрім відвідин села Прилбичі учасники пробігу зупинятимуться у селі Страдч, як проміжній точці перепочинку. Тут розташовані унікальний печерний монастир XI-XIII ст., церква Успіння 1795 р., могили блаженних о. Корната та Прийми, а також чудотворна ікона Богородиці. Окрім цього відбудуться й зустрічі з представниками влади, громадськими активістами та духівництвом.

Загальна довжина маршруту становить приблизно 95 км. Старт – 2 серпня на пл. Соборній (поблизу церкви св. Андрія) о 9:30 год. Велопробіг супроводжуватиме патруль ДАІ, кваліфіковані медики та веломеханік.

Додамо також, що захід організовується з метою поширення цінностей здорового способу життя, популяризації інформації про діяльність Андрея та Климентія Шептицьких. Для реєстрації учасників у події слід заповнити он-лайн форму за посиланням: http://goo.gl/forms/HjWFqYyx2a

Контакти: Андрій – 067 723 76 39 та Тарас –  063 150 81 16.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *