ОСТАННІ НОВИНИ

Стало відомо, у яких областях найближчим часом з'явиться патрульна поліція

|

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відзвітував про роботу, проведену в 11 областях України, щодо реформування міліції і повідомив про майбутні зміни. Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, інформує кореспондент Львівського порталу.

нова поліція espreso.tv

«Але, все ж таки, у нас немає чарівної палички – змахнув разок – і все змінилося. Реформа – це процес кропіткої роботи-крок за кроком. Ось ми і йдемо. Щось Ви вже бачите, що немає.. Як йде процес? Чого очікувати найближчим часом? Доповідаю Вам – за пунктами та територіями нашої прекрасної України», – написав Аваков.

Міністр  назвав свою доповідь «Поліція. Кроки реформи» і розділив по пунктах.

В Одесі, Львові та Харкові патрульні поліцейські вже розпочали своє навчання, а у Дніпропетровську, Миколаєві, Луцьку, Хмельницькому та Закарпатської області тільки стартує набір.

«Перший етап реформи “самборського типу” з інвестуванням та імплементацією нових систем – стартуємо в серпні», – так Аваков прокоментував реформу поліції в деяких районах Донеччини та Луганщини.
Додамо, що Президент України Петро Порошенко зазначив, що підпише закон про національну поліцію найближчими днями. Також він наголосив, що має певні зауваження до даного закону, які він викладе парламенту.

Фото: espreso.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *