ОСТАННІ НОВИНИ

Саакашвілі не дозволить Тіматі виступити в Одесі

|

Михайло Саакашвілі проти виступу в одеському клубі російського репера, який підтримує Путіна та Кадирова. Про це губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі написав у своєму Facebook, передає Еспресо.TV.

SjbmzKcztEI

За його словами, тим, хто порівнює «прагнення України до свободи та незалежність з наркоманією, не місце на українських сценах»

«Вважаю «Ібіцу» кращим клубом Європи та однією з найбільших пам’яток Одеси. І оскільки я за вас вболіваю, не розумію, як ви могли запросити Тіматі, який повністю виправдовує російську агресію та називає Україну «молодшим братом», який запив та почав вживати наркотики. Не кажучи вже про те, що це кращий друг Кадирова, у якого руки по лікоть у крові українців на Донбасі. Я вітаю приїзд російських туристів до Одеси,був би щасливий побачити тут Макаревича, ДДТ, Земфіру, яка відкрито підтримувала Україну, із задоволенням відвідаю концерт BG, але буду наполегливо радити прикордонній службі не впускати прибічників Путіна на вільну українську землю, що бореться», – написав Саакашвілі.

Фото: vk.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *