ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині «накрили» точку з піратськими компакт-дисками

|

Працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки спільно з слідчим управлінням ГУМВС України у Львівській області викрили приватного підприємця, котрий  незаконно тиражував та реалізовував  компакт-диски. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у львівській області.

диски

Правоохоронці встановили, що 50-річний  приватний підприємець виготовляв компакт-диски з аудіо – та відеопродукцією у Дрогобичі  у власному помешканні. У подальшому зловмисник реалізовував їх у центрі Трускавця в торгівельних павільйонах.

Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили спеціальну комп’ютерну техніку та близько п’яти з половиною тисяч  компакт-дисків на загальну суму понад 270 тисяч гривень.

диски1

За фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.176 (порушення авторського права та суміжних прав) КК України.

диски2

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією та знищенням всіх примірників творів, матеріальних носіїв комп’ютерних програм, баз даних, виконань, фонограм, відеограм, програм мовлення та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувались для їх виготовлення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *