ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали велику партію провіанту для терористів

|

На Сході України затримано 21 вантажівку, які намагалися проїхати на тимчасово окуповані території. Вантаж із продуктами прямував до терористів так званих «ДНР/ЛНР». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі СБ України.

107

За даними відомства контрабанду затримували співробітники Служби безпеки України в складі мобільної групи спільно з прикордонниками, прокуратурою, Державною фіскальною службою та за підтримки волонтерів.

Правоохоронці виявили фури поблизу села Новоселівка Ясинуватського району Донецької області. Співробітники спецслужби затримали двох осіб, які супроводжували вантаж. У них вилучено 60 тисяч гривень, які планувалося передати працівникам правоохоронних органів за безперешкодне проходження лінії зіткнення. За словами затриманих, усі продукти призначалися незаконним збройним формуванням так званим  «ДНР/ЛНР».

Одночасно, в результаті спецоперації, співробітники СБУ затримали у Києві організатора каналу постачання терористам продуктів харчування.

Відкрито кримінальне провадження. Контрабандистам світить до 8-ми років позбавлення волі з конфіскацією автотранспортних засобів.

Тривають оперативно-слідчі дії.

Відео: Служба безпеки України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *