ОСТАННІ НОВИНИ

Від Садового вимагають забезпечити проїзд пасажирів до дитячої лікарні

|

До ГО «Молодіжний інформаційно-консалтинговий центр «За якісний транспорт» звертаються мешканці Львова щодо проблеми з добиранням до Львівської міської  дитячої клінічної лікарні, яка розташована на вул. Пилипа Орлика 4.

лікарня
Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі громадської організації.
Як зазначають активісти, проблема виникла через  те, що перевізник ЛКП «АТП-1» не виконує взятих на себе зобов’язань на маршруті №46
Згідно з паспортом маршруту, кінцева зупинка знаходиться на вул. Пилипа Орлика.
Шевченківська РА навіть два роки тому облаштувала там кінцеву зупинку, але перевізник вже два роки не дотримується паспорту маршруту і самовільно зробив кінцеву зупинку на вул. Миколайчука.
Представники ГО неодноразово звертались до ЛМР щодо цього питання, але у відповідь отримували запевнення, що маршрут курсує правильно.
У приватних розмовах представники УТіЗу запевнили активістів «За якісний транспорт», що вони неодноразово звертались до перевізника, проте він не хоче їх слухати.
Тому ГО «За якісний транспорт» звертається публічно через ЗМІ до мера міста Львова Андрія Садового, щоб він вплинув на керівництво ЛКП АТП -1 та щоб мешканці мали сполучення з Львівською міською дитячою клінічною лікарнею.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *