ОСТАННІ НОВИНИ

Товари львівських виробників стають популярними за кордоном

|

Експерти відзначають істотний ріст інтересу серед імпортерів до товарів українського виробництва. Неабияку роль у збільшенні попиту на вітчизняні товари відіграють нововведення, які наша держава отримала від Угоди про асоціацію з ЄС, зокрема скасування ввізних мит на поставку продукції до країн Європейського Союзу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

Export finance.obozrevatel.com

За даними директора департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА Василя Лозинського, цими преференціями успішно користаються й товаровиробники Львівщини, які значно розширюють свій експортний потенціал

Вже з початку 2015 року Публічне акціонерне товариство «Львівський холодокомбінат» розширило географію експорту продукції ТМ «Лімо» (морозиво, вареники, напівфабрикати, пельмені, овочеві та фруктові суміші) до чотирьох держав: Молдова, Грузія, Азербайджан, Ізраїль. Тоді як минулого року продукцію підприємства реалізовували лише на внутрішньому ринку та в Молдові. Також перші поставки в Польщу своєї кондитерської продукції ТМ «Bandinelli» цьогоріч здійснило Публічне акціонерне товариство «Концерн Хлібпром», – розповів В. Лозинський.

Аналогічні товари планують поставляти і в прибалтійські республіки та країни ЄС. Зазначимо, що сухарну продукцію та сухий квас ПАТ «Концерн Хлібпром» реалізують через мережу супермаркетів у Німеччині, Іспанії, Італії та Франції. А житні сорти хліба і батон «Сихівський» уже декілька років у замороженому вигляді експортують у США і Канаду.

Фото: finance.obozrevatel.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *