ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО поранено п’ятеро українських військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців немає, проте п’ятеро було поранено. Ці втрати сили АТО понесли на Донецькому напрямку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі інформаційно-аналітичного центру РНБО.

61За словами речника Адміністрації Президента України з питань АТО Андрія Лисенко, тенденцією останніх днів залишається посилення концентрації живої сили та важкої військової техніки противника на ключових ділянках фронту – йдеться, перш за все, про Вуглегірськ, північну частину Горлівки і західні райони Донецька. Саме тому на цих рубежах оборони противник постійно здійснює збройні провокації.

На Луганському напрямку противник здійснив кілька епізодичних збройних провокацій в районі Станиці Луганської, Старого Айдару, Золотого та Троїцького.

На Донецькому напрямку залишається надзвичайно складною ситуація в районі Світлодарсько-Горлівської агломерації. Ворог обстріляв наші позиції зі 120-мм мінометів і 152-мм гармат. Під вогнем противника опинилися наші позиції на довгій ділянці фронту від Санжарівки до Новгородського. Внаслідок застосування такого потужного озброєння під ворожим вогнем опиняються не лише наші передові позиції, а й населені пункти у ближньому тилу, а також стратегічні об’єкти інфраструктури, зокрема гребля у селищі Миронівський.

Також страждають мирні мешканці – вчора бойовики обстріляли Майорськ, поранивши двох жінок. Їх евакуювали до Артемівська.

В західних передмістях Донецька бої тривають у цілодобовому режимі на ділянці від Авдіївки до Мар’їнки. Епізодично бойовики проводили обстріли наших позицій з мінометів і танків.

На Маріупольському напрямку противник провів короткотривалий обстріл наших позицій між Комсомольським та Волновахою з танка. Окрім цього, бойовики кілька разів здійснили стрілянину в Широкиному.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *