ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині більше 20 тисяч сімей – багатодітні

|

На Львівщині проживає більше 20 тис. сімей, де є троє та більше дітей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

дітки

Загалом у Львівській області мешкає 27 757 сімей у яких виховують майже 90 тис. дітей.

Багатодітних сімей, де виховують по троє дітей, є 22 889, у 3 356 сімей –  четверо дітлахі, 1 001 сім’я виховує п’ятьох дітей. Також на Львівщині 20 сімей мають 10 і більше дітей.

За інформацією заступниці директора департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації Оксани Яковець, найбільше багатодітних  сімей проживає в місті Львові, Яворівському, Жовківському , Пустомитівському, Сокальському, Турківському  та Дрогобицькому  районах.

Середній розмір щомісячної допомоги становить 2 732 гривні. Розмір державної соціальної допомоги – це різниця між прожитковим мінімумом для сім’ї та її середньомісячним сукупним доходом. Цей розмір не може бути більшим за 75% прожиткового мінімуму для сім’ї.

На Львівщині 16 763 жінки нагороджено Почесним званням «Мати-героїня». Загальна сума виплат одноразової винагороди становить 170,9  мільйона гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *