ОСТАННІ НОВИНИ

Ініціативних львів’ян запрошують долучитись до Lviv Startup Day

|

У наступну середу, 29 липня, з 12.45 до 21.00 год. бізнес-інкубатор Startup depot збере молоді стартапи та усіх, хто хоче почати роботу над власним проектом для того, щоб провести вперше у Львові Lviv Startup Day. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

afisha1

Подія спрямована на те, щоб допомогти стартапам:

протестувати свою бізнес-модель,

знайти однодумців,

добрати членів у команди,

поспілкуватись з інвесторами,

отримати відгуки від експертів у сфері стартапів.

Гостями події стануть досвідчені експерти, як українські, так і міжнародні, серед яких: Mark Kapij – ангельський інвестор, президент компанії Darwin’s Grove, засновник першого бізнес-інкубатора в Україні. Ilia Kenigshtein – керуючий партнер венчурного фонду Hybrid Capital, засновник Креативного кварталу. Yurij Riphyak – співзасновник голосової соціальної мережі Hubbub, засновник YouTeam Ltd. Maciej Sadowski – засновник та виконавчий директор Startup HUB Poland, що надає seed funding для технологічних стартапів. Максим Лисак – засновник та виконавчий директор Львівського бізнес-інкубатора Startup Depot.

Теми воркшопів на події: практичні кроки для створення стартапу; Lean Startup методологія, інструмент Business Model Canvas та інші. Учасники матимуть змогу постійно консультуватись з експертами під час події, що дозволить їм максимально ефективно попрацювати над своїми стартапами.

Партнером події є Lviv IT Arena 2015 – одна з наймасштабніших ІТ конференцій України. Цьогоріч вона збере понад 1200 учасників, більше ста спікерів та матиме три тематичні потоки – Product, Technology, Business, на яких говоритимуть про основні тенденцій та тренди в ІТ.

Місце проведення – Львівський бізнес-інкубатор Startup Depot.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *