ОСТАННІ НОВИНИ

Героїв 80 окремої аеромобільної бригади врешті нагородять

|

Бійці 80 окремої аеромобільної бригади (Львів – ред.), будуть нагороджені орденами та медалями за проявлену особисту мужність, стійкість та рішучість, при виконанні військового обов’язку. До нагород представлять 49 героїв. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив народний депутат Ігор Васюник, передає кореспондент Львівського порталу.

63

За словами І. Васюника, у Адміністрації Президента виправдовуються із затримкою нагород героям, однак запевнили, що невдовзі всі військові 80 окремої аеромобільної бригади отримають заслужені нагороди.

«Протягом довгого часу бійцям нагороди так і не вручають, хоча всі документи подані. Зустрівся щодо цього питання з головою Адміністрації Президента. Отримав запевнення, що невдовзі всі наші військові отримають заслужені нагороди», – написав нардеп.

64

До нагород представлено 49 сучасних героїв України, які на передовій боролися за нашу державу та стримували окупантів.

«Це хлопці, які були на передовій, рятували своїх побратимів, виводили свій підрозділ з-під вогню, а головне – зупиняли та перешкоджали просуванню противника. Вони проявили себе в боях під час оборони Луганської ТЕС в районі населеного пункту Щастя, при штурмі населеного пункту Сокільники, Кримське. Багато з них під час бою були контужені, але продовжували керувати діями своїх взводів, прикривали відхід своїх товаришів та навіть пораненими рятували своїх побратимів з підірваних БТРів», – повідомив Ігор Васюник.

62

Фото:  Ігор Васюник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *