ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівського аеропорту буде новий хазяїн

|

Голова Львівської ОДА Олег Синютка ініціює конкурс на посаду керівника Львівського аеропорту, бо не задоволений роботою в.о. директора Дмитра Шинкарчука. Про це очільник Львівщини повідомив сьогодні, 21 липня, на брифінгу з нагоди свого півріччя на посаді голови ЛОДА, передає кореспондент Львівського порталу.

аеропорт

За словами Олега Синютки,  теперішнє керівництво аеропорту не справляється з поставленим Кабміном завданням про відкрите небо.

«За тих декілька місяців, по яких є рішення Кабміну по відкритому небу, нинішнє керівництво аеропорту  не застосувало всіх заходів, які би залучили  лоукости та інші компанії до польотів зі Львова.

Сьогодні Львівський аеропорт веде перемовини більш, ніж з 30-ма авіакомпаніями світу. Втім,  я не можу сказати, що я задоволений роботою керівництва  аеропорту. Під час останньої зустрічі із першим заступником  міністра транспорту ми все-таки досягли  домовленості про необхідність швидше  оголосити конкурс на  посаду керівника аеропорту»,  – заявив голова Львівщини.

Окрім того, Олег Синютка натякнув, що, хоч в.о. керівника аеропорту матиме можливість брати участь у конкурсі на посаду директора,  шансів у нього практично немає.

«Якщо би до  нього не було зауважень, то  він  вже давно мав би можливість позбавитись пристаки «в.о.».  А так нас очікує новий конкурс на посаду  керівника Львівського аеропорту», – додав він.

Також голова ЛОДА згадав і за стару добру проблему з ціною на паливо для літаків у Львові. За його словами, підписана угода про постачання пального для аеропорту «Львів» не є вигідно.

«Вартість пального, яка підписана для використання Львівського аеропорту мала би бути на порядок кращою», – підсумував Олег Синютка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *