ОСТАННІ НОВИНИ

Збірна України з футболу виграла Чемпіонат світу

|

У рамках чергового Чемпіонату світу серед лікарів, що відбувся у місті Лонг Біч, Каліфорнія (США) збірна команда українських медиків здобула тріумфальну перемогу у розіграші кубку світу Vogel Cup 2015 (8 збірних, лікарі старші 45 років), повідомили Львівському порталу у прес-службі МОЗ України.

футболісти

Наші медики-футболісти спочатку успішно пройшли груповий етап змагань, зігравши внічию з господарями турніру збірною США (4:4) і знаними футбольними майстрами збірною Бразилії (3:3) та розгромивши збірну Великої Британії (6:1). У півфіналі українці не залишили шансів литовцям – перемога (6:1), а у фінальному наднапруженому і принциповому поєдинку зі збірною, складеною з лікарів Росії і Угорщини, українські лікарі на останніх секундах вирвали перемогу (4:3), здобувши титул чемпіонів світу.

МОЗ України вітає українську команду під керівництвом тренера – дитячого хірурга з Київщини Ігора Боровика – з історичною перемогою. Україна може пишатися своїми лікарями-чемпіонами, серед яких: президент «Українського медичного клубу», організатор охорони здоров`я і акушер-гінеколог Іван Сорока (м. Київ), отоларинголог Олег Голобуцький (м. Вижниця Чернівецької області), невролог Віктор Колодько (м. Вінниця), хірург Василь Ільюшин (м. Хмельницький), травматолог Володимир Качаленко (м. Київ), реаніматолог Володимир Мироняк (м. Івано-Франківськ), акушер-гінеколог Сергій Руденький (м. Лос Анжелес, США), реабілітолог Юрій Карпович (м. Паланга, Литва) та педіатр Олександр Закусило (м. Київ).

Окрім того, у рамках розіграшу ще одного кубку – Morell Cup (18 збірних з усього світу, лікарі від 25 до 45 років) українці дійшли до півфіналу, де мінімально поступились екс-чемпіонам світу збірній Угорщини, посівши у підсумку почесне 4 місце, що стало найкращим здобутком нашої збірної за час її існування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *