ОСТАННІ НОВИНИ

Саакашвілі бульдозером відкрив доступ до пляжу, який захопив екс-регіонал

|

Керівник Одеської Області Михаїл Саакашвілі, наказав бульдозером відкрити доступ до одного із найгарніших пляжів Одеси, який захопив київський мільярдер. Про це на своїй сторінці ц Фейсбук, повідомив сам Саакашвілі, передає кореспондент Львівського порталу.

26

«Київський мільярдер перекрив одеситам і гостям, прохід на кращий пляж Одеси товстими бетонними стінами та забетонував у них загострене скло від розбитих пляшок і пустив по території сторожових псів. Як ми дізналися, він прилітає раз на місяць на вертольоті, а в інший час величезна огороджена територія пустує.

Порушені закони України, які передбачають безперешкодний доступ до берегової лінії так само, як і кримінальний кодекс України, оскільки створена явна загроза здоров’ю та життю громадян. Весь цей безчин відбувається багато років при потуранні влади всіх рівнів, незважаючи на численні скарги громадян і старання громадянських активістів. З сьогоднішнього дня цьому беззаконню ми покладемо край. Радий розповісти одеситам, що кілька годин тому, вперше за багато років, звичайні громадяни стали засмагати і плавати на цьому пляжі.

У найближчі дні ми повністю очистимо територію. Дякую главі УВС, главі МНС області, заступнику мера Одеси за співпрацю і звичайно, головна моя подяка – волонтерам, які стільки років ведуть цю кампанію. Разом ми сила! І також хочу попередити інших «сильних світу цього», я не шукаю скандалів, але по хорошому кажу, зніміть всі бетонні загородження на пляжах поки їх не зняли ми, разом з народом і на очах усього світу», – повідомив Саакашвілі.

Водночас губернатор Одещини доручив МВС порушити кримінальну справу за цим фактом і перевірити всіх власників пляжів в області.

У дописі опублікованого відеоролику оприлюднили ім’я мільярдера, який захопив мальовничий пляж. Ним виявився екс-регіонал Василь Хмельницьий.

Відео: Saakashvili Mikheil

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *