ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збудують новий інноваційний офіс

|

У Львові розпочнуть будівництво сучасного інноваційного офісного центру для IT-сфери, який буде розраховано на 400 працівників. Початок будівництва заплановано на І квартал 2016 року. Про це Львівському порталу повідомили організатори проектного конкурсу.

65

Інноваційний офіс збудують по вул. Панаса Мирного, 24 (мікрорайон «Новий Львів» – ред.) на місці нежитлового приміщення, яке у серпні 2014 придбала група компаній «Адамас».

Для реалізації цього проекту компанія оголосила відкритий архітектурний конкурс «Розробка концепції будівництва офісного комплексу у Львові по вул. П. Мирного, 24»,

і запропонувала усім охочим надати власні концепції для побудови нового сучасного офісного комплексу.

На конкурс було подано 17 проектів, серед яких на першому етапі голосування було відібрано 6 кращих. На другому етапі журі серед них обрали трьох переможців, двоє з яких отримають грошову винагороду, а лідер голосування матиме можливість заключити контракт на виконання комплексних робіт по проектуванню офісного центру.

Невдовзі проект переможець представлять львів’янам.

Наразі за перемогу боряться три проекти: Бюро Олександра Савельєва «Майстерня комфорту»,

64

«Інститут проектування Комфортбуд» (що на першому вото – авт.), та проект від групи архітекторів Києва: Віктора Кудіна, Михайла Карнаухова, Ольги Рябової, Надії Бесараб.

63

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *