ОСТАННІ НОВИНИ

На вихідних у Славську фестиваль

|

Цими вихідними, 18-19 липня, відзначатимуть День Славського. Уже вп’яте у ці дні у селищі Славське Сколівського району Львівської області відбудеться фестиваль за участі відомих українських виконавців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

За словами співорганізатора свята – відомого радіоведучого Андрія Великого, всі співаки виступатимуть безкоштовно, натомість місцеві мешканці організують для них проживання і відпочинок.

«Програма гала-концерту є надзвичайно цікава і насичена – свій новий альбом презентує гурт «АнтитілА», вперше у Славському виступить фіналіст «Голосу країни-5» Андрій Лучанко. Нову програму “Літо-літо” представить Наталка Карпа. Також виступить DZIDZIO та гурт Pianо. Для гостей заходу підготували різні майстер-класи та змагання за звання кращого шашличника 2015-го року. Також діятиме містечко майстрів народно-ужиткового мистецтва», – розповідає Андрій Великий.

Щороку, проводячи цей фестиваль, організатори хочуть прикувати якнайбільше уваги до цієї мальовничої місцини Карпат, а, особливо, до катастрофічного стану дороги в керунку Славського.

До слова, у четвер, 16 липня у Сколівському районі розпочали ремонт автомобільної дороги “Львів-Славське”. Ділянку протяжністю майже 10 кілометрів – від урочища Святослав до села Тухля, відремонтують за провідною світовою технологією “холодного ресайклінгу”. Дорожники вже розпочали фрезерування існуючого асфальтного покриття.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *