ОСТАННІ НОВИНИ

Екс-начальник міліції заснув п‘яним посеред дороги

|

Вчора, 16 липня, о 21:30 на вул. Княгині Ольги активісти затримали водія автомобіля «Мерседес» у нетверезому стані. Як виявилось пізніше, правопорушником є колишній правоохоронець. Про це повідомила група «Варта-1» на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.3Автомобіль рухався з села Наварії, проте не доїхавши додому, заснув на перехресті вулиць Княгині Ольги – Сахарова. Коли ж до водія підійшов перехожий запитати, чи з ним все гаразд, чоловік увімкнув передачу і поїхав. Активісти заблокували його в районі вулиць Сахарова – Горбачевського перед світлофором. За кермом сидів повністю неадекватний водій, від якого тхнуло алкоголем.

1

2

Оскільки водій не мав жодного бажання визнавати хто він , його було доставлено в Франківський РВ для визначення особи. Виявилось, що горе-водій – це колишній співробітник міліції, а саме керівник Пустомитівського РВ Лейник Володимир Іванович, якого три місяці тому звільнили з органів.
Сам водій (Лейник Володимир) не визнавав що це він, вимагав адвоката і не погодився на їхати на експертизу. Всі оформлені документи на цю особу було передано працівниками ДАІ, а самого горе-водія передано його адвокату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *