ОСТАННІ НОВИНИ

Шокін звільнив скандальних прокурорів-хабарників

|

Генеральний прокурор Віктор Шокін звільнив першого заступника начальника Головного слідчого управління ГПУ Володимира Шапакіна та заступника прокурора Київської області Олексія Корнійця. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Генпрокуратури України.

Шокін
«Генпрокурор Віктор Шокін звільнив першого заступника начальника Головного слідчого управління ГПУ Володимира Шапакіна та заступника прокурора Київської області Олексія Корнійця. Про це повідомили у прес-службі Генпрокуратури. “Генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом звільнив з органів прокуратури першого заступника начальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Володимира Шапакіна та заступника прокурора Київської області Олексія Корнійця”, – йдеться у повідомленні.

Львівський портал раніше повідомляв, що депутати збирають голоси для відставки Віктора Шокіна.

Нагадаємо, що СБУ провела обшук в головному слідчому управлінні ГПУ, в результаті якого був затриманий перший заступник начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури Володимир Шапакін та заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць. Під час проведення обшуків у фігурантів було виявлено понад 500 тис. доларів готівкою, автомат Калашникова і холодну зброю, багато ювелірних виробів і 65 діамантів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *