ОСТАННІ НОВИНИ

Постраждалим від вибуху міліціонерам потрібні ліки, а не президентські відзнаки, – волонтерка

|

Львівські волонтери закликають Президента України Петра Порошенка надати постраждалим львівським міліціонерам не лише державні відзнаки, а й якісні ліки, яких у лікарнях немає. Про це у коментарі Львівському порталу повідомила громадська активістка, волонтер та координатор ГО «Варта 700» Наталія Шелестак.

30

За словами Н. Шелестак, постраждалим необхідні дорогі та якісні ліки, яких немає у лікарні, бо їх банально не сертифіковано в Україні.

«Президент привіз важкопораненим львівським дільничним інспекторам міліції державні нагороди, а також дав вказівку повністю забезпечити постраждалих необхідними ліками. Звісно, що вказівку президента будуть виконували, але я чудово знаю, що є маса ліків, які необхідні нашим міліціонерам, але їх апріорі немає у лікарні. Можливо, лікар має витягнути гроші зі своєї кишені та купити необхідні медикаменти на вимогу президента? Чи може це фінансуватиметься із якогось фонду? Не зрозуміло. Є маса ліків, які необхідні пораненим та не пройшли сертифікацію в Україні. Відтак ці ліки купуються за кордоном. Ми з цією проблемою зустрілися при лікуванні поранених бійців у госпіталі. Лікарі намагаються якнайкраще допомогти, але несертифіковані препарати доводиться діставати із інших країн, не за державні кошти, а за пожертви небайдужих людей», – повідомила вона.

Як відомо, постраждалим від вибуху міліціонерам досі потрібна кров та фінансова допомога.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *