ОСТАННІ НОВИНИ

Маленькі львів’яни з вадами слуху відпочили в оздоровчому літньому таборі

|

Впродовж 10 днів група дітей з порушеннями функцій слуху, які перебувають на обліку у львівській громадській організації «Дзвін», гостювала в реабілітаційно-оздоровчому таборі. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

табір, фото

Відпочинок організували за підтримки управління соціального захисту ЛМР, в рамках реалізації плану соціальних заходів на 2015 рік.

«Діти з порушенням функції слуху із батьками (загалом 28 осіб) мали змогу оздоровитися та пройти десятиденний курс слухо-мовної реабілітації в рекреаційній зоні Сколівського району Львівської області. До проведення табору також були долучені фахівці із Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру та середньої загальноосвітньої школи №95», – розповіла координатор табору ГО «Дзвін» Алла Сапожникова.

Табір проводився з 6 по 15 липня 2015 року. Протягом дня спеціалісти займались з дітьми слухо-мовною реабілітацією (музичні тренінги, заняття з розвитку зв’язного мовлення, предметно-практичні заняття з розвитку дрібної моторики, спортивні естафети, конкурс краси для дівчат та хлопців). Наприкінці табору діти виступили з концертною програмою, під час якої розповідали вірші, танцювали і співали пісні.

«Останніми роками ми щорічно намагаємось підтримувати проведення літнього табору для дітей з порушеннями функцій слуху громадської організації «Дзвін», оскільки розуміємо необхідність і корисність їх проведення. Адже діти в колі одноліток в рекреаційній зоні цікаво і з користю для фізичного й духовного здоров’я проводять час», – зазначила в.о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Наталія Кузяк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *