ОСТАННІ НОВИНИ

Пожежники врятували від вогню три будинки

|

На Львівщині палали дві дерев’яні господарські будівлі. Пожежникам вдалося врятувати три житлові будинки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

Зокрема вчора, 14 липня, о 22:42 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарській будівлі в c. Бережниця Самбірського району. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогонь охопив дерев’яну будівлю та понищив запаси сіна. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося врятувати від згорання сусідню будівлю.

Пожежу ліквідували о 01:24. Вогнем знищено будівлю та 3 т сіна. На місці події працювали рятувальники із Самбора.

Цього ж вечора о 23:22 схожа пожежа виникла c. Заставне Золочівського району. Тут займання виникло в дерев’яній господарській будівлі розміром 6×4 м. Вогонь швидко поширився дерев’яними конструкціями будівлі і на момент прибуття рятувальників повністю її охопив.

Пожежу ліквідували о 01:55. Рятувальники запобігли подальшому поширенню вогню та врятували 2 будівлі від згорання. Вогнем знищено будівлю та 1 т сіна. До ліквідації займання залучили вогнеборців з Глинян.

Внаслідок подій ніхто не постраждав. Причини займання встановлюють фахівці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *