ОСТАННІ НОВИНИ

Вступники надають перевагу електронній формі подання заяви до ВУЗів  

|

Подання документів на вступ до університетів в елекронному режимі є популярнішим ніж паперова подача документів. Про це на прес-конференції присвяченій цьогорічні вступній кампанії розповіли секретарі приймальних комісій львівських вишів, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

vnz_vstup karpatskijobjektiv.com

«Більшість вступників обирає електронну форму подачі заяв. Якщо попередні роки у «Львівській політехніці» таких заяв було близько 30%, то зараз, за кілька перших днів, близько 60% вступників скористалися електронною системою», – повідомив проректор з науково-педагогічної роботи університету «Львівська політехніка» Олег Давидчак.

Така форма подачі документів набирає обертів у всіх львівських університетах. Для прикладу, ЛМУ імені Данила Галицького з 10 липня із загальної кількості прийнятих документів, зафіксував тільки 20 % паперових заяв.

Секретарі приймальних комісій радіють такій перспективі, адже в університетах немає черг і вступникам з інших населених пунктів значно зручніше подати документи в електронному форматі.

Фото:karpatskijobjektiv.com

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *