Оприлюднено подробиці вибухів у Львові. Постраждало двоє міліціонерів

|

Львівські правоохоронці з’ясовують обставини поранення своїх колег під час ранкових вибухів у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

21

За даними міліції, сьогодні, 14 липня, близько 09:00 на 102 надійшло повідомлення про те, що біля одного з дільничних пунктів міліції у Львові пролунав вибух.

19

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що вибух пролунав, коли дільничний Шевченківскього райвідділу міліції відчиняв опорний пункт, що знаходиться по вулиці Плугова, 8.

20

За попередніми даними, вибух пролунав внаслідок детонування так званої «розтяжки».

22

Пораненого 24-річного лейтенанта міліції госпіталізовано в лікарню з множинними осколковими пораненнями голови та тіла. Стан правоохоронця важкий.

23

На місце події виїхало керівництво ГУМВС України у Львівській області.

За годину по тому, о 10:00 до міліції надійшло ще одне повідомлення про те, що біля дільничного пункту міліції у Шевченківському районі Львова, що знаходиться по вулиці Юрія Липи, 45, пролунав другий вибух.

26

Внаслідок вибуху постраждала 31-річна дільничний інспектор Шевченківського райвідділу міліції. Потерпілу госпіталізовано у лікарню.

27

На місці події працює слідчо-оперативна група. Встановлюються усі обставини події.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *