ОСТАННІ НОВИНИ

На кар’єрі знайшли тіло хлопця, який зник 31 травня

|

На кар’єрі у Ясницьках знайдено тіло потопельника, який зник ще 31 травня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

14

За даними відомства, 13 липня близько 7 години ранку до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на кар’єрі в селі Ясниська Яворівського району виявили тіло людини. Помітив потопельника охоронець кар’єру, який одразу повідомив про подію екстрені служби.

Водолази витягнули тіло на берег. На місці події працює оперативна група ДСНС, слідчо-оперативна група та водолази Львівської центральної рятувально-водолазної служби.

Обставини події встановлюються фахівцями.

Як раніше повідомляв Львівський портал, у Яворівський райвідділ міліції, 31 травня, звернулась громадянка з проханням встановити місцезнаходження її 21-річного сина. За словами заявниці, опівночі, на водоймищі у селі Ясниська Яворівського району, її син сів у човен та поплив у невідомому напрямку.

За повідомленням близьких зниклого, Володимир відпочивав із компанією друзів. Близько півночі він взяв човен і погріб сам, а телефон залишив на березі.

За результатами пошуків у воді біля берега знайшли взуття зниклого. Однак ні хлопця ні надувного човна не знайшли. Пошуки водолазів належних результатів не дали, а собака взяв слід, який привів кінолога до сусіднього села.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *