ОСТАННІ НОВИНИ

Абітурієнти Львівщини б’ють всі рекорди ЗНО

|

Цьогорічні результати зовнішнього незалежного оцінювання показали, що абітурієнти у Львівській області найстаранніші. Про це на прес-конференції щодо підсумків ЗНО на Львівщині розповіла директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, передає кореспондент Львівського порталу.

43

За словами Лариси Середяк, яскравим прикладом є результати ЗНО з української мови та літератури. У Львівській області 32 учасники отримали 200 балів з цього предмету. Це найкращий результат порівняно з іншими регіонами країни. Для порівняння, в Києві такі результати отримало 18 абітурієнтів, у Івано-Франківську – 11.

Чимало учасників ЗНО у Львівській області отримали 200 балів й з інших предметів: математика – 156, історія України – 15, біологія – 10, англійська мова – 8, географія – 3, фізика – 2.

«Про високий рівень підготовки свідчить ще й те, що учні, які мають 196-198 балів подають на апеляцію, будучи впевненими, що вони заслуговують вищого балу. Вже одному апелянту вдалося вибороти свої законні 200 балів», – повідомила Лариса Середяк

Також вона розповіла, що найбільшої поваги заслуговують львівські учні, які отримали по 200 балів з 2 предметів. Усього у нашій області таких нзбиралось 17 осіб. Це не лише найкращий цьогорічний результат в Україні але й кращий за всі роки проведення ЗНО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *