ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні до Львова з Греції повертаються родичі загиблих воїнів АТО

|

В рамках соціально-мистецького проекту «Батько Героя» дві родини загиблих Героїв проходили реабілітацію на острові Хіос. Сьогодні, 13 липня, ці родини повернуться з Греції додому. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

хіос

9 квітня у Львівській національній галереї мистецтв ім. Б. Возницького відбувся соціально-мистецький проект «Батько Героя». У проекті було представлено фільм-розповідь про родини 25 загиблих бійців та монументальні фото-картини Батьків Героїв. Проект зроблений на основі проведеної експедиції до родин вояків у Львові та містечках і селах Львівської області.

Львівська національна галерея мистецтв, яка є організатором цього проекту, 17 червня представила його у культурно-інформаційному центрі Посольства України у Грецькій Республіці (Афіни). Проект мав гучний резонанс не тільки серед українських громад, а також і в грецькому соціумі.

В рамках проекту, до Афін прибули 2 родини (вдови і діти) загиблих Героїв: Олена Круглікова та Ольга Гаврилюк. Родини мали нагоду 21 день проходити реабілітацію в Центрі «Ковчег Світу» на острові Хіос.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *