ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники держохорони затримали крадія, що посеред ночі заліз в магазин

|

Працівники групи затримання Державної служби охорони Львівщини о другій годині ночі затримали чоловіка, який через вікно проник у магазин та намагався здійснити крадіжку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі УДСО.

Наручники S

На пульт централізованого Державної служби охорони близько другої години ночі поступив сигнал «тривога» з магазину, що у місті Самборі, Львівської області. Негайно, на місце спрацювання сигналізації було скеровано групу затримання держохорони. По прибуттю, магазин було заблоковано та викликано працівників Самбірського райвідділу міліції.

При огляді магазину працівники ДСО виявили двадцятишестирічного мешканця міста Новий Калинів, Самбірського району Львівської області, який ховався від правоохоронців.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.185 (Крадіжка) КК України. Дане правопорушення карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *