ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський ДАІшник отримав догану через п’яного водія

|

Інспектора ДАІ, котрий під час складання протоколу, про адміністративне правопорушення не перевірив та не встановив особу п’яного водія, попереджено про неповну посадову відповідність. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

ДАІшники

«Службовим розслідуванням, проведеним працівниками Головного управління МВС України у Львівській області, встановлено, що 22 серпня 2014 року, під час складання протоколу щодо водія автомобіля ВАЗ-2101, про адміністративне правопорушення, за керування транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, інспектор ВДАІ не перевірив та не встановив особу водія, внаслідок чого той уник відповідальності за скоєне правопорушення», – йдеться у повідомленні.

Під час службового розслідування було встановлено, що водій автомобіля, зупиненого інспектором ДАІ, надав для перевірки посвідчення водія та техпаспорт автомобіля, які належали іншій особі. Після встановлення факту керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, інспектор ВДАІ склав протокол про адмінправопорушення, а також відібрав у водія письмове пояснення. В обох документах водій підписався чужим іменем, внаслідок чого зміг уникнути відповідальності за скоєне правопорушення.

За результатами службового розслідування, інспектора ДАІ попереджено, про неповну посадову відповідність.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *