ОСТАННІ НОВИНИ

На трасі Київ-Чоп в Мукачево перестрілка: дорога перекрита, палають машини

|

В Мукачево на Закарпатті, неподалік на трасі Київ-Чоп виникла перестрілка. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт Мукачево.net.

Мукачево

За попередньою інформацією, озброєні особи, які представилися як «Правий Секто»р зайняли територію спортивного комплексу. Їм зчинили опір люди з оточення народного депутата Михайла Ланя, який в епіцентрі подій.

 

На місце подій прибула вже міліція та СБУ.

Близько 14:00 виникла перестрілка неподалік Червоної гори на трасі Київ-Чоп, як продовження розбірок.

Рух транспорту по вулиці Данила Галицького (колишня Дзержинського) обмежено. В частині від Бульвара Гойди і до виїзду з міста. Постріли чутно в районі АЗС поблизу Червоної Гірки.

Як повідомляють  правоохоронці оголошено план перехоплення.

За інформацією прокурора області Володимира Янка, котрий знаходиться зараз на місці, є поранені серед працівників правоохоронних органів. Загиблих наразі немає.

Як повідомляє сайт Мукачево.net з посиланням на медиків, в результаті розбірок поранено 9 людей. Одна людина в вкрай важкому стані. У нього поранення голови. 5 спецпризначинців та один водій отримали вогнепальні поранення.  За словами медиків була присутня і важка зброя типу гранатомета.

Як повідомляє місцевий сайт PMG.ua, біля АЗС на трасі Київ-Чоп при виїзді з Мукачева горять три автомобілі.

Цей же ресурс пише, що із компетентних джерел вдалося дізнатись, що до подій можуть бути причетні біці “Правого сектору” та люди народного депутата Михайла Ланя.

Також перекритий виїзд із Ужгорода у бік Мукачева. Щоб дістатись Мукачева, потрібно їхати через Чоп.

Нагадаємо, що сьогодні в спортивному комплексі в Мукачево відбулись сутички і стрілянина.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *