ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті біля спортивного центру – масштабні сутички і стрілянина

|

У місті Мукачево на Закарпатті зараз відбуваються надзвичайні події довкола оздоровчо-спортивного клубу “Антарес” Комплекс оточено міліціонерами у бронежилетах. Як стверджують очевидці, пролунало кілька автоматних черг, пише Закарпаття онлайн.

Комплекс, до якого входять тренажерний зал, басейн, сауна, належить народному депутату Михайлу Ланьо (кличка Блюк), який у парламенті формально входить до групи “Воля народу». Там же постійно бачать керівника облорганізації “Українського вибору” Віктора Медведчука Івана Чубирку.

З чуток, що побутують на місці події, “Антарес” блокують озброєні активісти “Правого сектора”. А міліція – у зовнішньому кільці очеплення.

За інформацією, щойно на Мукачево вирушили з десяток машин “Правого сектору” з Ужгорода, а також спецпідрозділи міліції – колишні “Беркут” і “Сокіл”.

Станом на цю хвилину повідомляють про машини (чи то міліцейські, чи то “Правого сектора”), що горять неподалік посту ДАІ біля Мукачева. А  основний бій зараз йде в районі Красної Горки. В’їзд і виїзд з Мукачева, принаймні в районі об’їзної автодороги траси Київ-Чоп, заблоковано.

За інформацією з джерел у “Правому секторі”, по тривозі піднято всіх бійців “Правого сектора” Західної України.

 

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *