ОСТАННІ НОВИНИ

Після чергового «гумконвою» ситуація на Сході загострилась

|

Від учора до сьогоднішнього ранку ситуація на Сході значно загострилась: бойовики почали частіше гатити по позиціях українських військових . Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.ато

Лише з 18-ї по 24-ту годину, 9 липня, по всій лінії розмежування проросійські бойовики близько 40 разів обстріляли позицій сил АТО. З них 17 разів окупанти застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю. З прибуттям чергового, так званого “російського гумконвою” у Донецьку та Луганську області, обстріли позицій сил АТО значно почастішали.
Бандформування неодноразово гатили по позиціях сил АТО з мінометів й танків в районах населених пунктів Водяне, Авдіївка, Піски, Кримське, Опитне, Березове. Двічі з артилерії обстріляні позиції українських військових в районі селища Тарамчук, що на Донеччині.

Зучора з 19.45 до 20.00 з артилерії російські окупанти обстріляли селище Гранітне, на Маріупольському напрямку. О 22.10 в районі н.п. Кримське відбулося бойове зіткнення українських військових з диверсійно-розвідувальною групою противника. Захисники України виявили ворогів та не допустили їх прориву через лінію зіткнення.
Російсько-терористичні війська намагаються знайти слабкі місця в наших оборонних рубежах.
З 21.25 по 23 годину над Луганщиною зафіксовано проліт 10 ворожих безпілотників. Ще один був зафіксований на Маріупольському напрямку. Три безпілотника було збито в небі над Луганщиною підрозділами протиповітряної оборони Збройних Сил України.
Сьогодні, 10 липня, рівно опівночі, проросійські найманці розпочали обстріл з мінометів та стрілецької зброї позицій сил АТО поблизу н.п. Піски.
О 2 годині ночі поблизу селища Луганське бійці сил АТО виявили та відбили напад диверсійно-розвідувальної групи.
Попри підтримку Росією незаконних збройних формувань на окупованій території України, ситуація в зоні АТО цілком контролюється українськими військовими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *