ОСТАННІ НОВИНИ

Мостиські прикордонники вирушили в зону АТО

|

Для виконання завдань в зоні проведення антитерористичної операції вирушила оперативно-бойова прикордонна комендатура «Мостиська-1». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі мостиського прикордонного загону.

150710 Мостиські прикордонники вирушили на схід1 (1)

Бійці вибули на Схід в рамках проведення планової ротації прикордонних підрозділів, що виконують завдання на лінії розмежування між силами АТО та незаконними збройними формуваннями.

Урочисті заходи з нагоди відправки побратимів на складний східний кордон відбулись вчора, 9 липня, на одному з прикордонних підрозділів Мостиського загону.  Бойову комендатуру було сформовано в тому числі  з числа військовослужбовців, призваних за мобілізацією та добровольців, керівні посади комендатури укомплектовано штатними офіцерами, які мають досвід роботи з персоналом та служби на кордоні.

Персонал підрозділу забезпечений всім необхідним майном, у тому числі засобами захисту та озброєнням. Також із прикордонниками було проведено планові підготовчі збори, комплекс занять та практичних стрільб, із залученням інструкторів з досвідом виконання завдань в зоні АТО.

Керівництво та персонал прикордонного загону висловлює щирі слова вдячності за допомогу у забезпеченні комендатури громадським активістам керівникам органів місцевого самоврядування Мостищини, політичних та громадських організацій.

 

Коментарі

  1. А зачем вирушили? брать взятки на блок-постах и издеваться над пенсионерами? так и напишите еще про очереди на блок-постах желательно ПЕШАЯ ОЧЕРЕДЬ из людей которых высадил автобус Донецк-Харьков или Запорожье, потом их за 100 грн с человека через пост Майорск до поста Артемовск вез хапуга-таксист – потом они стали на жаре в кучу людей которые не едут так далеко как пассажиры этих автобусов (это типа местные люди, но тем не менее ОЧЕРЕДЬ ОДНА НА ВСЕХ!!!)… так вот этих людей ждет автобус с другой стороны и билеты у них на руках есть, вот только на блок-постах плевать и они стоят в этих очередях и проклятия шлют … а почему бы организовано им ни выйти из автобуса – ни подойти (всем из этого автобуса вместе) к военному – показать билет, паспорт и вещи и пересесть в другой автобус и ехать на свой Днепр или Харьков … и еще а пассажиры автобусов Киев-Москва, Киев-Питер и не только автобусов но и поездов и самолетов тоже такое же “говно” как пассажиры автобуса Донецк-Днепр .. этим идущим с территории Украины в Россию автобусам и пассажирам такое же отношение – ОНИ ЧАСАМИ СТОЯТ НА ЖАРЕ??? или что этим “ЩИРИМ” украинцам делать в стране-агрессоре??? заметьте никаких неудобств им при этом Украина не причиняет, а наоборот даже поощряет – эти же автобусы, поезда и самолеты НЕ ОТМЕНИЛИ????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *