ОСТАННІ НОВИНИ

Громада може вирішувати, що цьогоріч відремонтувати у місті

|

На засіданні Львівської міської ради, яке відбудеться, 14 липня, повторно переглядатимуть міський бюджет. Члени депутатської групи «Народний Контроль» закликають львів’ян подавати свої пропозиції щодо об’єктів (прибудинкові дороги, тротуари, дитячі майданчики тощо), які слід включити у титульний список аби їх цього річ відремонтували. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Народного контролю.

За словами члена депутатської групи «Народний контроль» у ЛМР Андрія Стецьківа, члени депутатської групи «Народний контроль» готові відстоювати пропозиції львів’ян при розгляді міського бюджету.

«Більша частина міського бюджету Львова складається з наших з вами податків. Ми повинні контролювати на що закладатимуться кошти. Вважаю, неправильним, що завше кошторис розглядали без громади. Тому наша депутатська група «Народний контроль» закликає львів’ян пропонувати об’єкти, які слід включити у титульний список. Ми зі свого боку обіцяємо ваші пропозиції розглянути по тому відстоювати їх при розгляді бюджету», – наголосив Андрій Стецьків.

Додамо, що у міському бюджеті додалося майже 192 мільйони гривень за рахунок перевиконання доходів.

Свої пропозиції щодо об’єктів, які варто включити в титульний список можна подати за телефоном:

067- 673-86-37 або на електрону адресу: [email protected]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *