ОСТАННІ НОВИНИ

За «липову» довідку про непридатність до армії лікар-депутат отримав чималий хабар

|

Учора, 9 липня лікар однієї з міських лікарень Дрогобицького району «попався» на крупному хабарі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

хабар

Працівники міліції, що лікар однієї з міських лікарень Дрогобицького району, який є також депутатом місцевої ради вимагав від мешканця району 1000 доларів США за сприяння йому в одержанні медичних документів про непридатність до проходження служби у Збройних силах України.

Правоохоронці викрили посадовця під час одержання частини неправомірної вигоди в сумі 500 доларів США у службовому кабінеті.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Фото: lada.fm

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *