ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкриється міжнародна загальноосвітня школа

|

Меморандум про співпрацю щодо створення у Львові міжнародної загальноосвітньої школи було підписано сьогодні, 9 липня. Уклали Меморандум Університет м. Вінніпег (Канада), Український католицький університет і ТзОВ «Львівська міжнародна школа».

Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської облради.

scool

Сторони домовились про партнерство для планування, розвитку та управління подвійною канадсько-українською навчальною програмою у спільно-керованій міжнародній школі «Львівська міжнародна школа», яку планують офіційно відкрити у Львові 1 вересня 2017 року.

Метою діяльності цієї установи буде запровадження новітніх освітніх стандартів і методик навчання, а також заохочення всіх студентів реалізувати свій найвищий потенціал в набутті інтелектуальних, етичних, творчих, спортивних і соціальних навичок.

Перший проректор Українського католицького університету розповів, що три роки тому було підписано угоду про співпрацю між університетом Вінніпегу та УКУ, і відкриття цієї першої у Львові міжнародної школи є важливим кроком у реалізації декларацій про співробітництво.

Львівська обласна рада виділила для міжнародної школи приміщення у Львові. Як зауважив голова облради Петро Колодій, у цій будівлі колись уже функціонувала навчальна установа і тому, коли зараз з’явилась можливість знову використовувати споруду для освітніх потреб, депутати, не вагаючись, виділили це приміщення для розміщення школи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *