ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко дозволить Синютці пошукати додаткові кошти на ремонт доріг

|

Президент України Петро Порошенко доручив доопрацювати законопроект, який передбачає проведення експерименту про можливість місцевим органам влади скеровувати на ремонт доріг 50 % понадпланових надходжень від митних зборів, зібраних на митниці регіону. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

rem_don_dor

Про запровадження такого експерименту для Львівської та Одеської областей Петро Порошенко вперше повідомив 2 липня на нараді з питань боротьби з контрабандою та корупцією, яка відбулася у Львові.

8 липня Кабінетом Міністрів України було скеровано на розгляд до Верховної Ради України законопроект про зміни до Бюджетного кодексу, які проваджують експеримент в Одеській області щодо зарахування 50% понадпланових доходів від Одеської митниці до місцевого бюджету на будівництво дороги Одеса-Рені.

Під час наради з головами обласних державних адміністрацій та керівниками силових структур, яка відбулася в Одесі 8 липня, голова Львівської ОДА Олег Синютка звернувся до Президента з проханням винести на розгляд ВР законопроект у попередньо озвученому варіанті – додати Львівську область.

Нагадаємо, що у Львівській області понадпланові надходження від роботи митниці будуть скеровані на ремонт дороги Львів-Радехів-Луцьк та дороги на Славське.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *