ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським активістам байдуже, хто стане головою ДФС. Але...

|

Вчора у Львові відбувся круглий стіл за участі народних депутатів, представників ЛОДА та громадських активістів на якому вирішувалось питання призначення керівника ДФС у Львівській області. Про це у коментарі Львівському порталу розповіла  координатор ГО «Варта 700» Наталія Шелестак.

11

За словами Наталії Шелестак, громадським активістам абсолютно байдуже, хто стане новим головою ДФС на Львівщині. Головне, щоб все було чесно і прозоро.

«Вимагаємо лише одного: абсолютно відкритого і прозорого конкурсу, бо хочемо такого конкурсу, до якого будуть допущені активісти і журналісти. Хоча б, як спостерігачі. Ми спостерігали вже за попереднім конкурсом і прекрасно розуміємо, що це все можна об’єктивно оцінювати, тобто люди, які відбираються виступають, відповідають на запитання і всім все зрозуміло», – розповіла Н.Шелестак.

Крім того, як додала активістка, на вчорашньому круглому столі навіть піднімалося питання, що можливо голова ДФС України (Роман Насіров – авт.), знаходиться не на своєму місці.

«Якщо Насірову наплювати на думку губернатора Львівщини, громадськості і навіть президента то можливо він прийшов на свою посаду за чимось іншим, а не за роботою і реформами», – додала Н. Шелестак.

За результатами круглого столу готується спільний лист, підписаний народними депутатами, представниками ЛОДА та громадськими активістами. У листі від голови ДФС вимагають чесного конкурсу, який має бути проведений не пізніше, як 8 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *