ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию затримали молодого автовикрадача

|

Працівники Стрийського міського відділу міліції спільно з працівниками ДАІ розшукали викрадену автівку та встановили зловмисника, який незаконно нею заволодів. Автокрадію загрожує до п’яти років тюрми. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

116

За даними відомства, до Стрийського міського відділу міліції 5 липня надійшло телефонне повідомлення від оператора лінії «102»  про те, що до них зателефонував мешканець Сколівського району та повідомив про незаконне заволодіння його автомобілем марки «ВАЗ-2108», що трапилося на території Стрийщини.

На розшук автівки  негайно були орієнтовані усі наряди міліції. Правоохоронці, які виїхали на місце події, встановили, що власник машини залишив її на території автостоянки. Автівка була незамкнена, а ключі були  в салоні авто. Зловмисник уночі проник на територію автостоянки та незаконно заволодів автомобілем.

«У ході проведення розшукових заходів працівники ДАІ  виявили машину в дворі будинку на одній з вулиць Стрия. Згодом працівники міліції затримали і зловмисника, який її викрав. Ним виявився 24-річний місцевий мешканець, раніше не судимий», – розповів начальник Стрийського міського відділу міліції Василь Кулик.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Вчинене карається від штрафу до п’яти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *