Сьогодні на Донбасі ситуація ще більше загострилася

|

бойовикиБойовики у вівторок 29 разів обстріляли позицій сил АТО.

Як повідомляє прес-центр АТО, ситуація в зоні проведення АТО протягом 7 липня загострювалася.

“Проросійські бандити нахабно обстрілюють зі 152-мм артилерії та 120-мм мінометів позиції захисників України”, – сказано в повідомлення.

Від початку доби бойовики вели обстріли зі 120-мм мінометів позицій сил АТО поблизу н.п. Новгородське та Павлопіль, що на Донеччині. О 4.10 бойовики застосували під Павлополем танк.

О 12.40 вони вели артилерійський обстріл з калібру 152 мм по позиціях сил АТО в районі н.п. Гранітне. За годину по цьому ж населеному пункту розпочався мінометний обстріл калібру 82 мм.

“Одразу з початком переговорів контактної групи у Мінську, бандформування, наче за чиїмсь наказом, почали обстріл зі 120-мм мінометів позицій сил АТО: о 15.20 поблизу н.п. Новгородське, о 16.00 обстрілу зазнали наші позиції поблизу н.п. Луганське, о 16.50 – н.п. Опитне, з 17.20 – Водяне”, – повідомили в прес-центрі.

“Турбуючий вогонь зі стрілецької зброї з боку проросійських злочинців вівся по позиціях сил АТО в напрямку н.п. Мар’їнка, Піски, Золоте, Майорськ, Станиця Луганська та Лозове”, – сказано в заяві.

У небі над Луганщиною у вівторок зафіксовано 2 прольоти безпілотників бойовиків.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *