ОСТАННІ НОВИНИ

Скнилівський міст відкрили без урочистостей 

|

Скнилівський міст після півторарічної паузи сьогодні нарешті відкрили для руху автомобілів. Відкривали шляхопровід через залізничні колії без урочистостей та перерізання стрічок, інформує кореспондент Львівського порталу.

Незважаючи на відсутність офіційної частини, перевірити роботу дорожників приїхали очільник Львівщини Олег Синютка, керівник Львівської залізниці Богдан Піх, народний депутат Богдан Дубневич та ще низка людей, які долучилися до відновлення цієї ділянки дороги.

 

 

За словами голови Львівської ОДА Олега Синютки, відновити роботу мосту вдалося виключно через бажання громади.

«Кошти, які обіцялися на ремонт мосту не з’явилися і досі. Люди, які долучилися до відновлення цього об’єкту виконували роботи частково в борг, частково на виплату, частково закривши якісь речі. Проте я все ж таки сподіваюся, що кошти витрачені на роботи, держава все ж таки поверне», – розповів О. Синютка.

Як додав народний депутат України Богдан Дубневич, не останню роль у відновленні роботи мосту відіграли народні обранці з парламентської групи «Львівщина».

«Якщо ви зараз запитаєте мене, хто конкретно, то я вам відповім, що всі без винятку депутати з групи «Львівщина» відстоювали цей об’єкт», – наголосив Б. Дубневич.

Нагадаємо, що міст на об`їзній дорозі Львова закрили на ремонт ще у лютому 2014 року через аварійний стан. Ремонтні роботи неодноразово призупиняли через повну відсутність фінансування робіт минулого року.

Згідно з кошторисно-проектною документацією, вартість ремонтних робіт становить 14,5 мільйона гривень. Сам міст побудували 1963 року.

Фото: Святослав Драбчук, Львівський портал

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *