ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівська політехніка» не судиться з греко-католицькою церквою

|

Львівська_Політехніка

«Львівська політехніка» не виступає третьою особою в суді на стороні позивача, який вимагає припинити дії, що знищують зелені насадження на площі Святого Юра. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національного університету «Львівська політехніка».

Як відомо, 3 червня ц.р. Галицький районний суд міста Львова відкрив провадження у справі за позовом Міжнародної благодійної організації “Екологія-Право-Людина” та двох осіб до Львівської міської ради та Курії Львівської архиєпархії УГКЦ про припинення дій, що призводять до знищення скверу та зелених насаджень на площі Святого Юра у Львові. Національний університет “Львівська політехніка” був залучений позивачами до участі у справі як третя сторона.

Адміністрація університету повідомляє, що оскаржувані позивачами ухвали Львівської міської ради щодо реконструкції даної площі не порушують права навчального закладу, а відтак університет не буде брати участі у даній справі як третя особа на стороні позивача.

З цього приводу на адресу Галицького районного суду скерована відповідна заява.

Детальніше про цю справу планує розповісти ректор «Львівської політехніки Юрій Бобало на прес-конференції, яка відбудеться завтра.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *