ОСТАННІ НОВИНИ

Кирило Новіков очолив «Украеропроект»

|

новіковКирило Новіков, переможець кадрового конкурсу Міністерства інфраструктури, очолив Український державний проектно-технологічний та науково-дослідний інститут цивільної авіації «Украеропроект». Про це повідомили у Мінінфраструктури, передає кореспондент Львівського порталу.

1 липня перший заступник Міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер, представляючи Кирила Новікова колективу підприємства, зауважив, що новий керівник певною мірою унікальний: «Це спеціаліст, що дізнався про конкурс з відкритих джерел і вирішив взяти в ньому участь. Його досвід та ґрунтовний підхід дозволили зробити таку презентацію бачення розвитку підприємства, що приємно вразила комісію з кадрового відбору. Нам точно потрібні люди, що мають нове бачення та орієнтовані на результат», підсумував пан Шульмейстер.

«Моя мета – зробити «Украеропроект» провідним підприємством галузі. Ми будемо працювати наполегливо та цілеспрямовано, використовуючи увесь унікальний досвід та надбання підприємства. І, звичайно, пріоритетне завдання для мене – погашення заборгованості по заробітній платі перед працівниками», – наголосив Кирило Новіков.

Нагадаємо, що в кінці червня постійно діюча Комісія Міністерства інфраструктури України для проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки заслухала презентації 34 кандидатів на 8 вакантних посад. Після обговорення та голосування було визначено переможців на заміщення вакантних посад керівників державних підприємств. Кирило Новіков змінив попереднього керівника «Украеропроекту» Ігоря Пліша.

Довідка:

Кирило Новіков народився у Луганську в родині інженерів.  У 2010 році закінчив Харківський авіаційний інститут за напрямком «Авіація та космонавтика». Загальний досвід роботи в галузі – понад 9 років. З 2011 працював у проектах з автоматизації виробництва. З 1  липня 2015 року на державній службі – в.о. директора ДПТ НДІ ЦА «Украеропроект».

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *