ОСТАННІ НОВИНИ

АнтитілА знімають новий кліп

|

9393Гурт «АнтитілА» разом з відомим українським кліпмейкером Кадімом Тарасовим працюють над відео на одну з пісень з нового альбому «Все красиво», повідомляє Львівський портал.

Зйомки музикантів для нового, досить таки експериментального відео, відбувалися у величезному павільйоні в самому центрі Києва. Три дні та три ночі на знімальному майданчику було дуже гаряче, як у фізичному, так і в творчому сенсі.

1

«Спонтанно, інтуїтивно і дуже провокаційно. Мені іноді здавалося, що це не зйомки, а якийсь чаклунський ритуал. Аж мурахи по шкірі», – розповідає лідер гурту АнтитілА Тарас Тополя.

Завдяки злагодженій та продуктивній роботі режисера і музикантів, більшу частину матеріалу для кліпу вже вдалося відзняти. Тож є надія, що шанувальники гурту АнтитілА зможуть побачити нове відео ще влітку.

antytila«Новий кліп гурту АнтитілА – це суцільний експеримент. У цій роботі я вперше виступаю режисером та оператором-постановником. В моїй голові давно засіли картинки, які я не можу нікому довірити знімати, так як не можу пояснити, як це повинно виглядати. Головна задача – це Рок-н-рол,змогти передати енергію та драйв живих виступів плюс кіно-історія.

Хлопці довірилися мені повністю. Я думаю, що в нас вийде дуже цікава робота. Але найскладніше, особисто для мене, в новій роботі з Антитілами, це було обрати саме ту пісню, яку ми захочемо зафіксувати та відтворити у відео. Мене «розривало» між чотирма композиціями, тож прийшлося кидати монету», – ділиться враженнями режисер Кадім Тарасов.

3

Музиканти та режисер вже мають досвід взаємної співпраці, що був набутий та реалізований минулої зими у кліпі «Завжди моя».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *