ОСТАННІ НОВИНИ

Кубок України з водного поло відбудеться у Львові

|

У Львові готуються до ватерпольного свята. У відритому басейні СКА відбудеться Кубок України з водного поло. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

61

За чемпіонство змагатимуться львівське «Динамо», харківський «Слобожанець», дніпропетровський ДНУ та харківський ХПІ. Останні дві команди вибороли путівки до Львова, успішно подолавши кваліфікацію у Дніпродзержинську. За бортом турніру залишилися такі команди, як маріупольський «Іллічівець» та київський «Колос».

За словами президента львівського «Динамо» Олександра Свіщова, захід триватиме із 10 по 12 липня.

«У Львові все всім подобається, тому до нас з радістю приїжджають. Віримо в те, що змагання будуть цікавими і не залишаться поза увагою львів’ян та гостей міста. Хочемо, аби у нашої команди була серйозна підтримка», – сказав він.

За словами головного тренера львівського «Динамо» Ігора Зінкевича, всі команди-учасниці Кубка України підсилюються легіонерами.

«Нашу команду підсилять два легіонери, однак про них говорити наразі рано. Через кілька днів ви взнаєте про кого йде мова. До Кубку України готуються 18 гравців. Окрім кістяка нашої команди, розраховую також і на молодого Станіслава Дубеліра, який брав участь на І Європейських іграх у Баку. А Богдан Дзядик через участь в іншому турнірі не зможе нам допомогти», – розповів тренер.

Як відомо відкритий басейн СКА у Львові, знаходиться на вулиці Клепарівська, 39 а.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *