ОСТАННІ НОВИНИ

Київські прокурори брали хабарі мільйонами, діамантами та золотими хрестами

|

Служба безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою затримала на хабарі першого заступника начальника Головного слідчого управління ГПУ та заступника прокурора Київської області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі СБУ.  99 FotorCreated

За даними відомства, посадові особи прокуратури вступили в корупційну змову та отримали хабар у розмірі 3 млн 150 тисяч гривень.

Зловмисники вилучили техніку у підприємства, що займалося видобутком піску в Київській області, чим заблокували його роботу.

66

За «допомогу» у поверненні техніки прокурори через посередників вимагали та отримали гривневий еквівалент 150 тисяч доларів США.

67

Під час обшуків на робочих місцях та в приватних помешканнях правоохоронці виявили докази корупційної діяльності прокурорів. Зокрема, у першого заступника начальника Головного слідчого управління співробітники СБУ вилучили 400 тисяч доларів США, а у заступника прокурора Київської області значну кількість ювелірних виробів, 65 діамантів та автомат Калашникова.

65

Обом затриманим повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Санкція цієї статті передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Фото: прес-служби СБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *