ОСТАННІ НОВИНИ

Ігор Кондро запевняє, що не боїться ні конкурсу, ні гострих запитань

|

preview1В.о. начальника ДПІ у Сихівському районі м. Львова ГУ ДФС у Львівській області Ігор Кондро запевняє, що не мав жодного наміру «протискатись» на посаду керівника ДФС Львівщини поза конкурсом й без широкого обговорення. Про це І.Кондро заявив у коментарі Львівському порталу.

Претендент на посаду очільника податкової Львівщини розповів, що готовий вислухати будь-які претензії щодо його особи й відверто відповісти на різноманітні питання, які турбують громадськість Львова.

«Учора ввечері, а, якщо точніше, то о 17.21, я подав заявку на участь в конкурсі на посаду керівника ГУ ДФС у Львівській області. Це можна перевірити – особова картка кандидата на керівну посаду є на офіційному сайті Фіскальної служби України. Не знаю, які підстави були в когось поширювати інформацію про те, що я маю намір пройти поза конкурсом.

Також готовий прийти на круглий стіл (запланований на середу 8 липня), в якому мають брати участь голова Львівської ОДА та громадські активісти, й відповісти на всі питання без винятку. Дійсно, я працюю вже довший час у податкових органах і, можливо, питань може бути багато. Очевидно, щось підтверджу, а щось доведеться й спростовувати… Але, повторюсь, поза конкурсом, я в жодному разі не хочу бути призначений на посаду», – зазначив Ігор Кондро.

Як писав Львівський портал, активісти, яким стало відомо про ймовірне призначення Ігоря Кондро керівником ДФС Львівщини, погрожували останнього запихнути у смітник.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *