ОСТАННІ НОВИНИ

Депутатам-хабарникам конфіскували майно і посадили до тюрми

|

Прокуратура Львівщини домоглася законного покарання двом депутатам, яких за отримання хабаря посадили до тюрми та конфіскували нажите майно. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Грати

За даними відомства, апеляційним судом Львівської області залишено в силі вирок суду першої інстанції стосовно двох депутатів Винниківської міської ради, які у лютому 2012 року вимагали та отримали від фізичної особи 8800 доларів США хабара.

За вказані кошти посадовці, один з яких перебував на посаді секретаря вказаного органу місцевого самоврядування, обіцяли сприяння у винесенні на розгляд сесії міської ради питання про надання дозволу на розробку проекту землеустрою земельної ділянки, а у подальшому прийняття радою позитивного рішення.

Вироком Личаківського районного суду міста Львова 23 лютого цього року їх визнано винними у одержанні неправомірної вигоди. Колишньому секретарю міськради та його спільнику призначено покарання у виді шести з половиною років та п’яти з половиною років позбавлення волі відповідно, із конфіскацією майна. Також їх позбавлено присвоєних рангів посадової особи місцевого самоврядування.

Не погоджуючись із таким рішенням суду, стороною захисту було подано апеляції, проте апеляційним судом їх залишено без задоволення, а оскаржуваний вирок без змін.

Вирок суду набрав законної сили.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *