ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова жорстоко вбили літню жінку

|

Вчора у Львові на території монастиря по вулиці Винниченка 22, виявили тіло літньої жінки зі слідами насильницької смерті. Інформацію про цей випадок підтвердила речниця ГУ МВС України у Львівській Області Світлана Добровольська.

Міліція стрічка

За інформацією видання Zaxid.net на місце виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що загиблій було 70 років і вона мешканка Івано-Франківської області.

«До нас приблизно о 14:00 зателефонував настоятель храму та повідомив про те, що на задньому подвір’ї монастиря виявлено тіло невідомої жінки. При огляді на тілі виявили синці. Речі та гроші не були викрадені», – розповіла Світлана Добровольська.

За її словами, тіло жінки скерували на експертизу, де з’ясовуватимуть причини смерті. Відкрите кримінальне провадження за а статтею про умисне вбивство.

Як розповів Zaxid.net прес-секретар монастиря святого Архистратига Михаїла ієромонах Юстин Бойко, жінку знайшов один із ченців монастиря на задньому дворику поміж дошками. Її тіло було накрите старою скловатою.

За його словами, в монастирі цю жінку не знали. Камери спостереження зафіксували, як днем раніше вона разом із невідомим чоловіком зайшла на територію монастиря.

За інформацією видання Гал-інфо, яке посилається на джерела в МВС України у Львівській області, жінку зґвалтували і задушили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *