ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни судитимуться за палаючий тролейбус

|

У Львові шукають постраждалих у пожежі тролейбуса на вулиці Кульпарківській, аби змусити «Львівелетротранс» відшкодувати заподіяну шкоду пасажирам. Відповідний заклик опублікований у спільноті «Варта1», передає кореспондент Львівського порталу.

36

«Увага! шукаємо постраждалих та тих хто їхав у палаючому тролейбусі. Заставимо разом, «Львівелектротранс» відповідально відноситися до нашої безпеки та життя. Є можливість кинути колективний позов про відшкодування моральної шкоди від «Львівелектротрансу» . До 5 000 гривень для тих, хто був змушений пройти через це пекло, але не отримав фізичних ушкоджень (опіки, отруєння тощо). Також, шукаємо власника авто у яке в’їхав 0:36 секунді опублікованого відео», – йдеться у повідомленні.

Активісти переконані, що громадськість повинна сама дбати про відповідне ставлення до себе з боку держави, органів місцевого самоврядування та будь-кого (в даному випадку перевізник), і задоволення майнових вимог щодо відшкодування моральної (немайнової шкоди).

«Це один із способів реально вплинути на відношення до людей у влади, державних чи комунальних підприємствах. Контактний телефон для постраждалих – 093 027 9875 п. Олександр», – йдеться у дописі.

Як відомо, 1 липня у Львові на вулиці Кульпарківській згорів пасажирський тролейбус. Дивом ніхто не постраждав.

Шокуюче відео тут: Тролейбус на Кульпарківській згорів за кілька хвилин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *