ОСТАННІ НОВИНИ

У АТО загинув Український військовий. Є поранені

|

За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі РНБО.

За словами речника Адміністрації Президента України з питань АТО Андрія Лисенко, на Луганському напрямку спостерігається активізація ворожих розвідувально-диверсійних груп. Українські військові відбили напад десяти бойовиків поблизу міста Щастя.

27

Також бойовики продовжують чинити збройні провокації з застосуванням важкого озброєння. Противник здійснив три обстріли наших позицій біля Новотошківського зі 120-мм мінометів, а вночі застосував 152-артилерію по силах АТО, розташованих поблизу Трьохізбенки.

«Противник частіше використовує великокаліберну зброю вночі, щоб не привертати уваги спостерігачів ОБСЄ та інших органів, що контролюють виконання Мінських домовленостей», – зауважив Лисенко.

А також повідомив, що на Донецькому напрямку епіцентром бойових дій було селище Опитне неподалік Донецького аеропорту. Ворог гатив зі 120-мм мінометів, 122- та 152-мм артилерії, застосовував бронетехніку та своїх снайперів зранку й до дев’ятої вечора.  Ще під вогонь підпали Піски, Мар’їнка, Красногорівка, Санжарівка і Троїцьке. Також неспокійно було на околицях Горлівки, зокрема у Майорську.

На Маріупольскому напрямку відносно спокійно. За увесь день бойовики двічі порушили перемир’я, але все одно застосували заборонені мирними угодами 120-мм міномети по силам АТО, що знаходяться біля Новотроїцького.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *